Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΤΥΡΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

Υλικά
  • 100γρ σκληρά τυριά
  • 50γρ αλεύρι ή ολικής
  • 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
  • 25γρ βούτυρο
  • ¼ κ.γλ. αλάτι
  • 1/8 κ.γλ. Πάπρικα γλυκιά
  • ¼ κ.γλ μπεικιν παουντερ
  • Πιπέρι προαιρετικά


Εκτέλεση
  • Σε  ένα  βαθύ μπολ βάζουμε τα  τυριά, το μαλακωμένο βούτυρο, το αλεύρι , το μπεικιν παουντερ, το αλάτι , την πάπρικα και το πιπέρι και ανακατεύουμε  καλά.
  • Τα βάζουμε στο μπλέντερ  και τα  χτυπάμε  πολύ καλά με μαζί με το παγωμένο νερό.
  • Σχηματίζουμε  τη ζύμη σε  μπάλα , τυλίξτε τη  με  μεμβράνη και βαλτέ στο ψυγείο για  20 λεπτά
  • Ανοίγουμε τη ζύμη  σε πάχος 2-3 χιλιοστά και κόβουμε σε  ότι σχήμα θέλουμε
  • Τα τοποθετούμε σε  ένα  ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα  και ψήνουμε στους 190 βαθμούς μέχρι να πάρουν  μια χρυσή  απόχρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου