Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Σαλάτα Caesar’s


Για 1 μερίδα
  Υλικά
  • 1 μαρούλι
  • 90 γρ. κοτόπουλο  ψητό ή στο τεφάλ
  • ½ αγγούρι
  • 1 ντομάτα
  • 2 κ.γλ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
 Για το γαρνίρισμα
  • 2 κ.σ. τυρί παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. κρουτόν
Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο. Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι, το αγγούρι και την ντομάτα. Ετοιμάζουμε τη σως (ανακατεύουμε το λάδι, τη μουστάρδα και το λεμόνι). Γαρνίρουμε με την παρμεζάνα και τα κρουτόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου